Huulten ja poskipäiden muotoilu Espoo

Studiomme muotoilee huulia ja poskipäitä sekä täyttää nasolabiaaleja

Huulten ja poskipäiden muotoilu ja Nasolabiaalien täyttö

Täyteainehoidoissa käytämme Revolax-merkin korkealaatuisia ja turvallisia täyteainegeelejä. Ne eivät ole eläinperäisiä. Hoidon suorittaa aina kouluttautunut terveydenhuollon ammattilainen turvallisesti ja ammattitaidolla asiakkaan toiveet huomioiden. Täyteainehoitojen avulla voit vahvistaa ja muokata huulia, kuten epäsymmetrisyyttä, kosteuttaa hoitoaluetta, täyttää iän mukaan tulleita juonteita tai muuten korostaa yksilöllistä kauneuttasi!

Tavoitteenamme on aina luonnollinen, kaunis ja toiveittesi mukainen lopputulos.

Hinnasto
Huulten täyttö ja muotoilu
Revolax 1 ml: Tarjous 250 € (norm. 280 €), kesto 1h 15min
Revolax huulten muotoilu kahdelle samanaikaisesti 2 x 1 ml: Tarjous 450 € (norm. 500 €), kesto 2h 15min
Nasolabiaalien täyttö (nenän ja suunpielten väliset juonteet)
Revolax 1 ml: 280 €, kesto 1 h
Revolax 2 ml: 450 €, kesto 1 h
Poskipäiden muotoilu
Revolax 1 ml: 280 €, kesto 1 h
Revolax 2 ml: 450 €, kesto 1 h
Full face täyteainehoito
Revolax 3 ml: 600 €, kesto 1h 30min
Revolax 4 ml: 700 €. kesto 1h 30min
Konsultaatio
30 €, kesto 30 min (vähennetään hoidon hinnasta, jos hoito 1 kk:n aikana konsultaatiosta).

 

Mikä on täyteainehoito?

Täyteaineet tehdään hyaluronihaposta, joka on elimistön oma yhdiste ja sitä löytyy luontaisesti soluväliaineesta. Arviolta 50 % elimistön hyaluronihaposta sijaitsee ihossa, jossa sen tehtävä on kudoksen kosteustasapainon ja kiinteyden ylläpitäminen. Elimistön oma hyaluronihapon tuotanto vähenee ikääntymisen myötä ja seurauksena ihosta tulee kuiva, samea ja epätasainen/ryppyinen. Hyaluronihappo sitoo ympärilleen kosteutta ja se auttaa pitämään ihon rakenteen napakkana. Hyaluronihappo hajoaa sokeriksi ja vedeksi ja näin ollen poistuu kehosta aineenvaihdunnan mukana ajan mittaan. Täyteainehoidon pysyvyys ja kesto on aina yksilöllinen, mutta tulos säilyy 3-12kk. Tuloksen pysyvyyteen vaikuttavat aineenvaihdunta, ikä, ihon kunto, hoidettava alue sekä täyteaineen määrä ja koostumus. Esimerkiksi leuassa täyteaine pysyy pidempään kuin huulissa. Pysyvyyttä voi halutessaan tehostaa uusintahoidoilla muutaman kuukauden välein. Täyteainehoitoa voidaan tehdä tavallisesti huuliin (täyttö ja muotoilu), nasolabiaalisiin juonteisiin, leuankärkeen, leukalinjaan, poskiin ja nenään. Leda Matos Beauty Studiossa olemme keskittyneet huulten täyttöön ja muotoiluun, leuankärjen muotoiluun ja nasolabiaalien juonteiden täyttöön. Täyteainehoitoon tullessaan asiakkaan kanssa käydään läpi asiakkaan toiveet ja odotukset. Hoitoa suunnitellaan aina yksilöllisesti.

Yleisiä ohimeneviä reaktioita täyteainehoidon jälkeen:

Hoidon jälkeen ei ole varsinaista toipumisaikaa, mutta yleisimpiä reaktioita/jälkioireita, jotka ilmenevät lähes kaikille täyteainehoidon yhteydessä ovat: turvotus, punoitus ja mustelma. Moni saattaa pelästyä turvotusta tai mustelmaa, mutta ne menevät ohi muutamassa päivässä.

Älä tule täyteainehoidolle, jos:

Olet alle 18 vuotias, olet raskaana tai imetät, sinulla on epätasapainossa oleva perussairaus, sinulla on ihosairaus tai tulehduksellinen tila hoitoalueella tai sinulla on isotretinoiini lääkitys tai alle puoli vuotta kuurin päättymisestä.

Ennen täyteainehoitoon tuloa:

Vältä Omega-3 ja kalaöljyvalmisteita (voivat lisätä verenvuotoa/mustelmia), tulehduskipulääkkeitä ja aspiriinia 4-6 päivän ajan ennen hoitoa ja vältä alkoholia ja tupakointia 24h ennen hoitoa. Jos hoitoalueella on aktiviinen herpes, ihottuma tai haava, toimenpidettä siirretään. Hoidon ajankohta kannattaa valita hyvissä ajoin ennen tärkeää tilaisuutta, jotta mahdolliset mustelmat ja turvotukset ehtivät poistua.

Sattuuko täyttö?

Kyllä, mutta kipu on yksilöllistä. Hoitoaluetta puudutetaan ennen toimenpidettä tehokkaalla puudutusvoiteella, jotta hoito olisi miellyttävä. Lisäksi täyteaineissa on myös lidokaiinia, joka puuduttaa hoitoaluetta hoidon aikana.

Hoidon jälkeen:

Laita kylmää turvotukseen. Kipuun suositellaan paracetamolia (jos ei ole estettä käyttää). Hoidetun alueen koskettelua ja hierontaa tulee välttää ensimmäisten kuuden tunnin ajan. Ei kosmetiikkatuotteita ensimmäisten kuuden tunnin aikana. Vältä kuumaa (sauna ja suoraa auringonpaistetta) 2-3 päivää. Vältä laitehoitoja ja solariumia 2 viikkoa. Vältä hikiliikuntaa 2-3 päivää. Vältä 24h ajan hoidon jälkeen kuumaa/lämmintä syötävää.

Katso kuvia aikaisemmista toteutuksistamme